SKŁADNIKI
buraki ćwikłowe* 50 %, woda, seler* 5%, przyprawy*,
sól kamienna kłodawska (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Żywy zakwas z
kiszonych buraków ćwikłowych i selera. Produkt niepasteryzowany. Zawiera żywe
kultury bakterii kwasu mlekowego, pochodzące z naturalnego ekologicznego
środowiska. Naturalnie musujący. Zrównoważona i zbilansowana dieta oraz zdrowy
styl życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 37 kJ/9 kcal
Tłuszcz: < 0,5
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,1 g
Węglowodany: 1,4
g
w tym cukry: < 0,5 g
Białko: <
0,5 g
Sól: 1,1 g
UWAGA
Otwierać
ostrożnie. Wypukłe wieczko jest efektem naturalnej fermentacji.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych w temperaturze
od +2°C do +10°C. Dopuszcza się przechowywanie w temperaturze pokojowej
do 72 godzin. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym
opakowaniu i spożyć w ciągu 48 godzin.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Kowalewski spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, stawiszcze 1 a, 98-200 sieradz
- Kraj producenta
- Polska
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (deklaracja)
- Bez glutenu (deklaracja)