FASOLKA CZARNA BIO 500 g - BIO PLANET

You may also like
Opis

Ekologiczna fasolka czarna jest rośliną strączkową o lekko słodkim smaku. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego. Doskonała w postaci pasty (zmielona po ugotowaniu) z dodatkiem ziół i przypraw, a także jako dodatek do zup, dań warzywnych lub zbożowych.


SKŁADNIKI

fasolka czarna* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)




SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

uprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.


 
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g


Wartość energetyczna - 1243 kJ / 296 kcal


Tłuszcz - 1,3 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g


Węglowodany - 36 g, w tym cukry - 2,3 g


Błonnik - 24 g


Białko - 23 g


Sól - 0,03 g


 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA


Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dowiedz się więcejShow less
Szczegóły produktu
BP_370
Opinie
Brak komentarzy

Menu

Udostępnij

Kod QR

Ustawienia

Kliknij po więcej produktów.
No products were found.

Utwórz darmowe konto aby zapisać w ulubionych.

Zarejestruj

Utwórz darmowe konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zarejestruj