AGARANTA (ŚRODEK ŻELUJĄCY) BEZGLUTENOWA BIO 18 g - BIO VEGAN

You may also like
Opis

SKŁADNIKI
agar agar* - substancja żelująca, maranta w proszku*, winiany potasu - regulator kwasowości (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Środek żelujący do żywności. Opakowanie zawiera 3 sugerowane porcje produktu po 6 g.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wymieszaj 6 g (1 łyżka) agaranty w 100 ml zimnej wody do uzyskania gładkiej masy, doprowadź do wrzenia i gotuj przez 2 minuty cały czas mieszając. Dla zimnych produktów: wymieszaj 6 g (1 łyżka) agaranty w 100 ml zimnej wody, doprowadź do wrzenia i gotuj 1 minutę ciągle mieszając. Ostudź i stopniowo dodawaj zimne składniki. Nie zmieniaj kolejności. Optymalną konsystencję żelową uzyskuje się po 3 godzinach przechowywania w lodówce.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 1017 kJ / 245 kcal;
Tłuszcz: < 0,5 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,1 g
Węglowodany: 33 g;
w tym cukry: < 0,5 g;
Błonnik: 50 g
Białko: < 0,5 g;
Sól: 0,34 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Dowiedz się więcejShow less
Szczegóły produktu
BP_16423

Opis

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Jest
Wegański
Tak
Producent - nazwa i adres
Biovegan gmbh, biovegan allee 1, 56579 bonefeld
Kraj producenta
Niemcy
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Opinie
Brak komentarzy

Menu

Udostępnij

Kod QR

Ustawienia

Kliknij po więcej produktów.
No products were found.

Utwórz darmowe konto aby zapisać w ulubionych.

Zarejestruj

Utwórz darmowe konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zarejestruj