SKŁADNIKI
ekologiczne
płatki ryżowe 100 %.
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Gotować w proporcji 1:2 (1 porcja płatków na 2 porcje
wody lub mleka) na wolnym ogniu około 5 minut, od czasu do czasu
mieszając.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 1516 kJ/357 kcal
Tłuszcz - 0,7
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 80 g
w tym
cukry - 0,2 g
Błonnik - 2,0 g
Białko - 7,2 g
Sól - 0,01
g
INFORMACJA
ALERGENNA
Produkt może zawierać alergeny: zboża zawierające
gluten.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Gk4 investment sp. z o.o., wojska polskiego 13, 72-320 trzebiat
- Kraj producenta
- Polska
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)