SKŁADNIKI
Mąka
kukurydziana*, olej roślinny (kokosowy)*, woda (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Muszle taco
przygotowane według oryginalnego meksykańskiego przepisu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 2138 kJ / 511 kcal
Tłuszcz: 27 g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
jednonienasycone: 20,8
g
wielonienasycone: 2,6
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 1,3 g
Białko:
7 g
Sól: 0,1 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Muszle
taco podgrzać w temperaturze 150 stopni celsjusza przez 10 - 15 minut.
Następnie napełnić mięsem z kurczaka, przyprawami, sałatką, pomidorem
tartym serem oraz sosem
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.