SKŁADNIKI
przecier z awokado* 20%,(awokado* 98%, sól, substancja zagęszczająca - guma ksantanowa, regulator kwasowości- kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), olej słonecznikowy* woda, pomidory*, nasiona słonecznika* sok cytrynowy*, cebula *, syrop agawy * sól morska, białko w proszku z nasion słonecznika szpinak w proszku * tapioka *, czosnek *, kurkuma *, pieprz *. (* składniki ekologiczne)
OPIS
Gęsta pasta o intensywnym smaku awokado . Idealnie rozsmarowuje sie na pieczywie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1239 kJ / 300 kcal
Tłuszcz - 27,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,80 g
Węglowodany -9,2 g
w tym cukry -5,6 g
Błonnik- 2,2 g
Białko - 3,1 g
Sól - 1,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywć w suchym miejscu. Smakuje najlepiej tuż po otwarciu.