SKŁADNIKI
Woda, olej
słonecznikowy*, koncentrat pomidorowy* 20%, quinoa czerwona* 14%, teksturowane
białko sojowe*, cebula*, marchew* 8%, bulion warzywny*(sól
morska, mąka ryżowa*, przyprawy*, olej słonecznikowy*), skrobia
kukurydziana natywna, przyprawy*, sól morska, seler korzeń*,
pietruszka korzeń*, syrop z agawy*, przyprawy ziołowe*(zawierają
gorczycę), substancja zagęszczajaca: guma guar, sos
sojowy jasny* (woda, soja, sól),
przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (*certyfikowany
składnik ekologiczny)
OPIS
Pasta kanapkowa BIO.
Produkt pasteryzowany
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 726kJ/ 174kcal
Tłuszcz: 12 g
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 12 g
w tym
cukry: 3,6 g
Błonnik 1,6 g
Białko: 4,4 g
Sól: 2,0
g
INFORMACJA
ALERGENNA
Produkt może zawierać sezam
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze
pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3
dni.