SKŁADNIKI
masło
shea* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Doskonały do
przygotowywania dań, gotowania i
smażenia
WARTOŚĆ
ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość
energetyczna - 3367 kJ / 819 kcal
Tłuszcz - 91 g
w tym kwasy tłuszczowe
nasycone - 43 g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 42 g
Zawiera
znikome ilości węglowodanów, cukrów, białka i soli.
UWAGA
Masło shea w temperaturze do 28 stopni Celsjusza ma
konsystencję stałą. W celu zmiany konsystencji na płynną umieścić produkt w
kąpieli wodnej.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej i chronić przed
bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Ölmuhle moog gmbh, klappendorf 1, 1623 lommat
- Kraj producenta
- Francja
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)