SKŁADNIKI
woda
filtrowana, fermentowana herbata* (woda, glukoza*, herbata*, ocet
jabłkowy*, kultury kombucha), nierafinowany cukier trzcinowy*, dwutlenek
węgla, ekstrakt ogórka (0,13 %), ekstrakt kolendry (0,04 %)
(* certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Kombucha ta jest mieszanką włoskiego
ogórka z Toskanii z mocnym aromatem kolendry z prowincji Trentino-Alto. Ręcznie
przygotowana, sfermentowana, surowa i organiczna herbata kombucha warzona z
ogórkiem i kolendrą. Delikatnie
musująca.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 85 kJ / 20 kcal
Tłuszcz
- 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany
- 4,5 g
w tym cukry - 4,3 g
Białko - 0 g
Sól - 0
g
UWAGA
Nie zawiera alkoholu. Pić schłodzone.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Cruz group sp. z o.o. ul. św. marcin 29/8 61-806 poznań
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (deklaracja)
- Bez glutenu (deklaracja)