SKŁADNIKI
pasta z
kimchi* (69 %) [(cebula*, papryka chili*, cukier trzcinowy*, czosnek*,
imbir*), miso* (soja*, ryż*, sól, woda, Aspergillus
oryzae), sos sojowy* (woda, soja*,
sól)], daktyle suszone*, cebula*, papryka słodka w proszku* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt
pasteryzowany. Ostry sos do przekąsek, dań i zup.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 305 kJ/72 kcal
Tłuszcz
- 0,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,1 g
Węglowodany - 14 g
w tym cukry - 11 g
Białko - 1,8
g
Sól - 0,6 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może
zawierać gorczycę, orzechy, orzeszki ziemne, nasiona sezamu
ZALECANE WARUNKI
RPZECHOWYWANIA
Przechowywać przed i po otwarciu w lodówce
w temperaturze 2 - 8 °C.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Ekologiczna przetwórnia mikołaj bator, balladyny 33, 81-524 gdynia
- Kraj producenta
- Polska
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)