MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) NITKA BIO 400 g - BABALSCY

You may also like
Opis

SKŁADNIKI<?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

mąka żytnia razowa*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

OPIS

Makaron produkowany z mąki żytniej razowej Typ 2000.

Makaron razowy uważany jest za zdrowe jedzenie, jest bowiem źródłem energii, ze względu na swoją wszechstronność zalecany jest sportowcom (jako źródło węglowodanów dostarcza energii w sportach wytrzymałościowych).

Makarony w połączeniu z warzywami, chudym mięsem, czy rybą stanowi dobrze zbilansowany posiłek. Dzięki takiemu połączeniu, białko zawarte w makaronie jest lepiej przyswajane przez organizm.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 1376 kJ / 329 kcal
Tłuszcz: 1,00 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,20 g
Węglowodany: 73,20 g
w tym cukry: 2,00 g
Sól: < 0,025 g
Błonnik: 10,10 g
Białko: 8,00 g

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.

Dowiedz się więcejShow less
Szczegóły produktu
BP_8184
Opinie
Brak komentarzy

Menu

Udostępnij

Kod QR

Ustawienia

Kliknij po więcej produktów.
No products were found.

Utwórz darmowe konto aby zapisać w ulubionych.

Zarejestruj

Utwórz darmowe konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zarejestruj