SKŁADNIKI
omułki* 55 %
(Mytilus galloprovincialis), oliwa z oliwek extra virgin*, algi
morskie wakame* 13 % (Undaria pinnatifida), ocet jabłkowy*, por* 6 %,
ocet balsamiczny*, sól morska (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Produkt sterylizowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 640 kJ/154 kcal
Tłuszcz: 12
g
w tym kwasy tłuszczowe
nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 2,5 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 0,7 g
Białko: 9,4 g
Sól:
1,9 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać
skorupiaki i ryby.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po
otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48
godzin.