Ekologiczne kakao.
Index:
BP_11466
Ulubione0
Add to compare0
Dodaj do listy życzeń
Ekologiczne kakao.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 łyżeczkę proszku zalać 250 ml spienionego gorącego mleka (max. 78°C), dobrze wymieszać
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1496 kJ/ 362 kcal
Tłuszcz: 21,0 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,0 g;
Węglowodany: 9,4 g;
w tym cukry: <0,5 g;
Białko: 20,0 g;
Sól: 0,04 g;
SKŁADNIKI
ekologiczne kakao 100%
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +20 stopni C.
BP_11466
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Pit sÜßwaren und nÄhrmittelfabrik hoffmann gmbh & co.kg, reichenbergerstraße 36
- Kraj producenta
- Niemcy
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (deklaracja)
- Bez glutenu (deklaracja)