Ekologiczne bezglutenowe chrupki ryżowe o smaku szpinaku i pora
SKŁADNIKI
ryż*, olej słonecznikowy*, szpinak* (1,8%), por* (1,5%), sól morska, cebula*, pieprz* (*Certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Bezglutenowe chrupki ryżowe o smaku szpinaku i pora.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1754 kJ / 419 kcal
Tłuszcz: 16,4 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 56,3 g
W tym cukry: 2,9 g
Błonnik: 9,1 g
Białko: 7,0 g
Sól: 1,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać mleko(łącznie z laktozą) i orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.