- smaczne i chrupiące
- dla dużych i małych
- bezglutenowe
Kukurydziane chipsy bezglutenowe z dodatkiem soli. Wyśmienita przekąska dla dużych i małych.
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (77%), olej słonecznikowy*, sól morska (0,8%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2009 kJ / 480 kcal
Tłuszcz - 21,5 g
w tym:
- kwasy tłuszczowe nasycone - 2,2 g
- kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 17,2 g
- kwasy tłuszczowe wielonienasycone - 2,2 g
Węglowodany - 62,8 g
w tym cukry - 1,5 g
Białko - 6,7 g
Sól - 0,8 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać szczelnie zamknięte.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Do-it consumer products bv, hermesweg 7, 3771 nd barneveld
- Kraj producenta
- Holandia
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (deklaracja)
- Bez glutenu (deklaracja)