SKŁADNIKI
mąka gryczana*
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
makaron gotować w osolonej wodzie przez około 5
minut, w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1480 kJ / 350 kcal
Tłuszcz: 2,7 g
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Weglowodany: 65 g
w tym cukry:
5,0 g
Białko: 12 g
Sól: 0,01 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu.
BP_10088
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Bio planet s.a., wilkowa wieś 7, 05-084 leszno
- Kraj producenta
- Polska
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)