SKŁADNIKI
Daktyle*,
orzechy* (26%), (migdały*, surowe orzechy nerkowca, pasta migdałowa*), surowa
czekolada* (9%), surowe kakao w proszku*, surowy tłuszcz kakaowy*, zawartość
kakao: 100%, zawartość tłuszczu kakaowego 33%) (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Baton RAW. Pakowany w
atmosferze ochronnej.
Bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące
cukry.
Lekki baton z kawałkami orzechów. Miękki i łatwy do pogryzienia, z
dużą ilością różnej wielkości orzechów (od małych po duże, sporadycznie całe).
Może zawierać fragmenty łupin orzechów lub pestek owoców.
WARTOŚĆ
ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1576 kJ / 378
kcal
Tłuszcz: 16 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5
g
Węglowodany: 49 g
w tym cukry: 42 g
Błonnik: 8
g
Białko: 10 g
Sól: 0,01 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, ciemnym i chłodnym miejscu. Po
otwarciu spożyć w ciągu 5 dni