Migdały w czekoladzie deserowej bezglutenowe BIO 50 g - DOTI

You may also like
Opis


Chrupiące połączenie surowego ekologicznego migdała oraz organicznej, belgijskiej czekolady zawierającej 70% kakao.

Przekąska stanowi klasyczne połączenie smaków. Produkt z polskiej rodzinnej Manufaktury, wytwarzany tradycyjnymi, ręcznymi metodami.

Produkt jest przebadany pod kątem nieobecności glutenu, nadaje się dla osób na diecie bezglutenowej.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2286kJ / 546kcal
Tłuszcz: 40g;
w tym kwasy nasycone: 19g;
Węglowodany: 26g;
w tym cukry: 22g;
Białko: 11g;
Sól:0g

SKŁADNIKI
czekolada 81% [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z soi)], migdały* 18% substancja glazurująca: guma arabska*, sacharoza*, miód*(*certyfikowany składnik ekologiczny)

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt zawiera soję, migdały.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dowiedz się więcejShow less
Szczegóły produktu
BP_1567
Opinie
Brak komentarzy

Menu

Udostępnij

Kod QR

Ustawienia

Kliknij po więcej produktów.
No products were found.

Utwórz darmowe konto aby zapisać w ulubionych.

Zarejestruj

Utwórz darmowe konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zarejestruj