- Migdały w czekoladzie bio
Chrupiące połączenie surowego ekologicznego migdała oraz organicznej, belgijskiej czekolady zawierającej 70% kakao.
Przekąska stanowi klasyczne połączenie smaków. Produkt z polskiej rodzinnej Manufaktury, wytwarzany tradycyjnymi, ręcznymi metodami.
Produkt jest przebadany pod kątem nieobecności glutenu, nadaje się dla osób na diecie bezglutenowej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2286kJ / 546kcal
Tłuszcz: 40g;
w tym kwasy nasycone: 19g;
Węglowodany: 26g;
w tym cukry: 22g;
Białko: 11g;
Sól:0g
SKŁADNIKI
czekolada 81% [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z soi)], migdały* 18% substancja glazurująca: guma arabska*, sacharoza*, miód*(*certyfikowany składnik ekologiczny)
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt zawiera soję, migdały.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.