PIECZYWO CHRUPKIE RYŻOWO-KUKURYDZIANE BEZGLUTENOWE BIO 200 g - FIORENTINI

You may also like
Opis

SKŁADNIKI
mąka ryżowa*(50%), mąka kukurydziana*(49%), sól morska(*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1549 kJ / 365kcal
Tłuszcz: 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g;
Węglowodany: 80,1 g;
w tym cukry: 0,6 g;
Błonnik: 2,5 g;
Białko: 6,8 g;
Sól: 1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać sezam i soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA                         
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od działania promieni słonecznych.
 

Dowiedz się więcejShow less
Szczegóły produktu
BP_7280

Opis

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Jest
Wegański
Tak
Producent - nazwa i adres
Fiorentini alimentari spa, strada del francese 156, 10156 torino
Kraj producenta
Włochy
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (deklaracja)
Bez glutenu (deklaracja)
Opinie
Brak komentarzy

Menu

Udostępnij

Kod QR

Ustawienia

Kliknij po więcej produktów.
No products were found.

Utwórz darmowe konto aby zapisać w ulubionych.

Zarejestruj

Utwórz darmowe konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zarejestruj