SKŁADNIKI
Pomidory * (43%), olej słonecznikowy *, czerwona
soczewica * (9%), nasiona słonecznika *, pasta pomidorowa * (7%), woda,
czerwona papryka *, syrop z agawy *, koncentrat soku z cytryny *, sól morska,
skrobia ziemniaczana *, curry w proszku *, imbir *, Chili *, kminek *, papryka
słodka*, czosnek *, cząber*
(* certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Gęsta pasta o
intensywnym smaku warzyw. Idealna do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 920 kJ / 222 kcal
Tłuszcz:
17 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 10
g
w tym cukry: 6,3 g
Błonnik: 4,5 g
Białko: 5 g
Sól:
1,3g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu
kilku dni
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Allos hof-manufaktur gmbh, hoerneckestrasse 39, 28217 bremen
- Kraj producenta
- Niemcy
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (deklaracja)
- Bez glutenu (deklaracja)