SKŁADNIKI
czerwona, żółta i
zielona papryka* (62%), nasiona słonecznika*, olej słonecznikowy*, syrop z
agawy*, przecier pomidorowy* (3%), suszone pomidory* (2%), skrobia
ziemniaczana*, koncentrat soku cytrynowego*, przyprawy* ( cebula w proszku*,
czosnek w proszku*, biały pieprz*), sól morska, papryka w proszku*,
substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego* (*certyfikowany
składnik ekologiczny)
OPIS
Gęsta czerwona pasta z
kawałkami czerwonej, żółtej i zielonej papryki.
Pikantno-warzywny smak. Idealnie rozsmarowuje sie na pieczywie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 922 kJ/ 223 kcal
Tłuszcz
(g): 18,00
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 1,90
Węglowodany (g):
10,40
w tym cukry (g): 6,00
Białko
(g): 3,50
Sól (g): 1,40
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w
lodówce.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Allos hof-manufaktur gmbh, hoerneckestrasse 39, 28217 bremen
- Kraj producenta
- Niemcy
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (deklaracja)
- Bez glutenu (deklaracja)