SKŁADNIKI
kalarepa*
39%, papryka czerwona* 39%, cebula*, pomidor*, cukier trzcinowy*, papryka
ostra*, czosnek*, sól morska, ocet*, oregano*, bazylia* (*certyfikowany
składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczna
pasta warzywna z kalarepą to doskonały dodatek do kanapek, makaronów i potraw
mięsnych czy ryżu. Świetnie komponuje się również z daniami z grilla. Produkt
pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 354 kJ / 85 kcal
Tłuszcz: 3,8 g;
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g;
Węglowodany: 9,8 g;
w tym cukry:
6,6 g;
Białko: 1,8 g;
Sól: 0,8 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu a po
otwarciu w lodówce.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Mirosław angielczyk dary natury, koryciny 73, 17-315 grodzisk
- Kraj producenta
- Polska
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)