SKŁADNIKI
olej
słoncznikowy*, puree z mango*(15%), sok pomarańczowy z koncentratu*,nasiona
słonecznika*, woda, syrop z agawy*, sok cytrynowy z koncentratu*, mleczko
kokosowe*, sól morska, curry* (zawiera gorczycę) (1%), ocetowocowy*, białko
roślinne* (z nasion słonecznika*), tapioka*, biały pieprz*, chili w
proszku*. (*= składniki ekologiczne)
OPIS
Gęsta pasta z
mango i curry. Idealnie rozsmarowuje sie na pieczywie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 1651 kJ / 400 kcal
Tłuszcz - 37,8 g
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone - 4,4 g
Węglowodany -11,2 g
w tym cukry -9,1
g
Błonnik- 1,6 g
Białko - 2,9 g
Sól - 1,3 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywć w suchym miejscu. Smakuje najlepiej tuż
po otwarciu.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Allos hof-manufaktur gmbh, hoerneckestrasse 39, 28217 bremen
- Kraj producenta
- Niemcy
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (deklaracja)
- Bez glutenu (deklaracja)