NAPÓJ RYŻOWO - KAKAOWY Z WAPNIEM Z ALG MORSKICH BEZGLUTENOWY BIO 200 ml - LIMA

You may also like
Opis

SKŁADNIKI
woda, ryż* (15,6 %), syrop ryżowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu* (1%), olej słonecznikowy*, algi morskie Lithothamnium calcareum (0,4 %), naturalny aromat waniliowy, substancja zagęszczająca:
mączka chleba świętojańskiego*, sól morska (*certyfikowany składik ekologiczny)

OPIS
Produkt UHT.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 300 kJ /71 kcal
Tłuszcz: 1,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 15 g
w tym cukry: 8,8 g
Błonnik: 0,7 g
Białko: 0 g
Sól: 0,13 g
Wapń: 120 mg [15% dziennej referencyjnej wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)]

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy i soję

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 dni.

Dowiedz się więcejShow less
Szczegóły produktu
BP_19609

Opis

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Jest
Wegański
Tak
Producent - nazwa i adres
Lima n.v., groendreef 101, 9880 aalter
Kraj producenta
Belgia
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (deklaracja)
Bez glutenu (deklaracja)
Opinie
Brak komentarzy

Menu

Udostępnij

Kod QR

Ustawienia

Kliknij po więcej produktów.
No products were found.

Utwórz darmowe konto aby zapisać w ulubionych.

Zarejestruj

Utwórz darmowe konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zarejestruj