MAKARON (SEMOLINOWY) PACCHERI BIO 500 g - ALCE NERO

You may also like
Opis

SKŁADNIKI
mąka z pszenicy durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Makaron jest wyrobem rzemieśliniczym, typowym dla miejscowości Gragnano, położonej niedaleko Neapolu. Dzięki bardzo długiemu suszeniu ma charakterystyczny smak.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1508 kJ / 359 kcal
Tłuszcz - 1,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,3 g
Węglowodany - 72,0 g
w tym cukry - 3,8 g
Błonnik - 2,1 g
Białko - 13,0 g
Sól - 0 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania: 13 min.


ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed nasłonecznionym miejscem.

Dowiedz się więcejShow less
Szczegóły produktu
BP_16030

Opis

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Jest
Wegański
Tak
Producent - nazwa i adres
Alce nero s.p.a, via palazzetti 5c, 40068 san lazzaro di savena (bo)
Kraj producenta
Włochy
Opinie
Brak komentarzy

Menu

Udostępnij

Kod QR

Ustawienia

Kliknij po więcej produktów.
No products were found.

Utwórz darmowe konto aby zapisać w ulubionych.

Zarejestruj

Utwórz darmowe konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zarejestruj