
MAKARON ORKISZOWY NITKA GRUBA 250g Geisingen

MAKARON (ORKISZOWY RAZOWY) ŚWIDERKI BIO 400 g -...

Makaron orkiszowy kolorowy JEŻYKI BIO 250 g - NIRO

SKŁADNIKI
mąka
orkiszowa pełnoziarnista*, woda (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Wyśmienity makaron z
ekologicznej mąki z pszenicy orkiszowej z pełnego przemiału. Polecamy z sosami
pomidorowymi Alce Nero.
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g
makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 10
min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 1470 kJ/350 kcal
Tłuszcz - 1,6
g
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g
Węglowodany - 67
g
w
tym cukry - 2,9 g
Błonnik - 5,7 g
Białko
- 14 g
Sól
- 0 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu.
Proszę, Zaloguj się najpierw.
ZarejestrujUtwórz darmowe konto aby zapisać w ulubionych.
ZarejestrujUtwórz darmowe konto, aby korzystać z listy życzeń.
Zarejestruj