- hyzop nadaje ostrości potrawom
Index:
BP_13079
Ulubione0
Add to compare0
Dodaj do listy życzeń
Hyzop nadaje potrawom ostrości.
Doskonale komponuje się z twarożkiem, jajecznicą oraz podkreśla smak dań z dodatkiem pieczarek. Polecany jest również do sałatek, gulaszu, pasztetów oraz ryb.
Według św. Hildegardy hyzop poprawia nastrój. Stosuje się go również do wspomagania wątroby i płuc, przy uciążliwym kaszlu.
SKŁADNIKI
Hyzop* (100%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
BP_13079
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Mirosław angielczyk dary natury, koryciny 73, 17-315 grodzisk
- Kraj producenta
- Polska
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)