SKŁADNIKI
ziarna
soi* 80%, woda, kultury grzyba Rhizopus (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 800 kJ / 191 kcal
Tłuszcz: 8,0 g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 0
g
Błonnik: 5,6 g
Białko: 17 g
Sól: 0,02 g
Magnez: 62 mg
(17%**)
** dzienna referencyjna wartość spożycia
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w
ciemnym i chłodnym miejscu, a po otwarciu w warunkach chłodniczych. Spożyć w
ciągu 3 dni.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- De smaakspecialist n.v., thoornseweg 2, 4854 eh bavel
- Kraj producenta
- Holandia