MASŁO KLAROWANE GHEE BIO 340 ml - AMYLON

You may also like
Opis

SKŁADNIKI
Bezwodny tłuszcz mleczny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Masło Ghee czyli inaczej zwane masło klarowane powstaje poprzez długotrwałe powolnepodrzewanie. W wynikutegoprocesu powstaje czysty tłuszcz mlecznybez zawartości wody i białka mlecznego.Masło Ghee idealnie nadaje się do głębokiego smażenia i pieczenia, a także do gotowania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 3677 kJ / 878 kcal
Tłuszcz: 99,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 70 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0,1 g.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do 25 °C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promeni słoneczych.
Ewentualna zmiana konsystencji produktu nie świadczy ojego zlej jakości.


  


Dowiedz się więcejShow less
Szczegóły produktu
BP_15401

Opis

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Jest
Producent - nazwa i adres
Amylon a.s., svermova 117, 580 36 havlickuv brod
Kraj producenta
Czechy
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Opinie
Brak komentarzy

Menu

Udostępnij

Kod QR

Ustawienia

Kliknij po więcej produktów.
No products were found.

Utwórz darmowe konto aby zapisać w ulubionych.

Zarejestruj

Utwórz darmowe konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zarejestruj