- Herbatka korzeń mniszka
Herbatka korzeń mniszka ze względu na swoje właściwości może być stosowana jako środek wspomagający wydzielanie żółci, jak również pobudzający wydzielanie soku trawiennego.
Herbatkę poleca się w rekonwalescencji po wirusowym zapaleniu wątroby.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
I łyżkę korzeni zalać szklanką wody, powoli ogrzewać, a następnie gotować 5 min. Odstawić na 10 min., przecedzić.
ZALECANE SPOŻYCIE
Pić 2-3 razy dziennie przed posiłkami.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
SKŁADNIKI
korzeń mniszka* (100%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Data sheet
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Mirosław angielczyk dary natury, koryciny 73, 17-315 grodzisk
- Kraj producenta
- Polska
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)