SKŁADNIKI
semolina z
pszenicy durum*, woda, mąka z komosy ryżowej* (quinoa) (7 %)
(*cetyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1528 kJ /360 kcal
Tłuszcz: 1,5
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 73,8 g
w
tym cukry: 3,9 g
Błonnik: 2,8 g
Białko: 10,8 g
Sól: <
0,1 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować wodę z
solą. Wsypać makaron i gotować 8 minut.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu.
BP_18545
Data sheet
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Do-it consumer products bv, hermesweg 7, 3771 nd barneveld
- Kraj producenta
- Holandia