SKŁADNIKI
semolina* (mąka
z pszenicy durum*), algi morskie* (spirulina) 3%
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Idealny
do dań z owoców morza i ryb.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 740 kJ/175 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 34 g
w tym cukry: 0,6
g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,02 g
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować 8 minut, al dente 6 minut
(100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).
INFORMACJA
ALERGENNA
Produkt może zawierać jaja.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w miejscu suchym i
przewiewnym.
Data sheet
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Przedsiębiorstwo produkcyjno-handlowe tabit spÓłka z ograniczoną odpowiedzialnością, hugona kołłątaja 44, 05-402 ot
- Kraj producenta
- Polska