SKŁADNIKI
ekstrakt
z czosnku* (50,2%) standaryzowany na >0,1% S-allilocysteiny (SAC): 500 mg,
substancja wypełniająca: guma arabska*, mąka ryżowa* (Oryza sativa),
substancja przeciwzbrylająca: lecytyna słonecznikowa* (Helianthus annuus),
skrobia kukurydziana* (Zea mays), substancja żelująca: guma guar*, emulgator:
glicerol (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Physalis Black
Garlic bio zawiera ABG10 + ®, ekstrakt czosnkowy nowej generacji wytwarzany z
najwyższej jakości fermentowanego hiszpańskiego czosnku. Dzięki innowacyjnemu
procesowi fermentacji ekstrakt zawiera substancję czynną S-allilocysteinę
(SAC). Sfermentowany czosnek pomaga w utrzymaniu zdrowego serca oraz wpływa na
zdrowie naczyń krwionośnych i żył. Suplement diety.
ZALECANE
SPOŻYCIE
1 tabletka dziennie w trakcie posiłku, popijając niewielką ilością
wody.
UWAGA
Skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą w przypadku jednoczesnego
przyjmowania leków przeciwzakrzepowych. Nie należy przekraczać zalecanej porcji
do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako
substytut (zamiennik) zróżnicowanej
diety.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w
suchym i chłodnym miejscu, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Data sheet
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Keypharm siemenslaan 11, 8020 oostkamp
- Kraj producenta
- Belgia
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)