PUDER JABŁKOWY (LIOFILIZOWANE SPROSZKOWANE JABŁKO) BIO 40 g - HELPA

You may also like
Description

SKŁADNIKI
jabłko liofilizowane sproszkowane* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Puder jabłkowy to sproszkowane liofilizowane jabłka z polskich sadów. Liofilizacja jest procesem suszenia sublimacyjnego, zachowująca niemal w pełni smak, zapach oraz witaminy świeżych jabłek. Dzięki ich sproszkowaniu uzyskaliśmy naturalną słodką posypkę z jabłek, bez dodatku cukrów!

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1580 kJ / 373 kcal
Tłuszcz: 1,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 84 g
w tym cukry: 77 g
Błonnik: 10 g
Białko: 2,1 g
Sól: 0 g

ZASTOSOWANIE
Puder jabłkowy można wykorzystać do:
- posypania: placków, ciast, naleśników, ciasteczek, gofrów
- jako dodatek do: jogurtów, polew, muffinek, twarożków

ZALECANE WARUNKI  PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu w  suchym i chłodnym miejscu.

Read moreShow less
Product Details
BP_15714

Data sheet

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Jest
Wegański
Tak
Producent - nazwa i adres
Helpa spÓłka z ograniczoną odpowiedzialnością spÓłka komandytowa, żabia 40, 05-504 henryk
Kraj producenta
Polska
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No products were found.

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in