AGAR AGAR BIO 20 g - BATOM

You may also like
Description

SKŁADNIKI

100% agar agar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

OPIS

Agar agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów, do przygotowania kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej.

Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego. Bezsmakowy, rozpuszcza się w temperaturze 85-95 stopni Celsjusza, a tężeje w 32-39 stopniach Celsjusza. 1 łyżeczka (3,5 g) wystarcza na 350 ml płynu.


INFORMACJA ALERGENNA

Może zawierać: zboża zawierające gluten, orzechy, sezam. 



Read moreShow less
Product Details
BP_17398

Data sheet

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Jest
Wegański
Tak
Producent - nazwa i adres
Batom.pl jÓzef leśniak hurtownia zdrowej żywności, generała augusta fieldorfa-nila 17, 31-209 kr
Kraj producenta
Polska
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No products were found.

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in