SOS SOJOWY BEZGLUTENOWY BIO 250 ml - TERRASANA

You may also like
Description

SKŁADNIKI
woda, nasiona soi*, sól morska, solone shochu* (woda, ryż*, sól, fermentowane koji), fermentowane koji  (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Sos otrzymany w wyniku tradycyjnej japońskiej fermentacji przez 9 miesięcy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 315 kJ/74 kcal
Tłuszcz - 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,0 g
Węglowodany - 8,3 g
w tym cukry - 0,0 g
Błonnik - 0,0 g
Białko - 9,8 g
Sól - 14,5 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, cienym miejscu.


Read moreShow less
Product Details
BP_13732

Data sheet

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Jest
Wegański
Tak
Producent - nazwa i adres
Terrasana healthfood leimuiden b.v., waaier 10, 2451 leimuiden
Kraj producenta
Holandia
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (deklaracja)
Bez glutenu (deklaracja)
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No products were found.

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in