SKŁADNIKI
jabłko* (100%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Przecier z jabłek uzyskany z przetwarzania zdrowych i wybranych owoców, pozbawionego części niejadalnych. Pakowanie w Doypack, zamknięte po obróbce cieplnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 250 kj/ 59 kcal
Tłuszcz (g): 0,2
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0,01
Węglowodany (g): 13
w tym cukry (g): 13
Białko (g): 0,4
Sól (g): <0,01g
Inne (g): Błonnik: 1,8
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, bez dostępu światła. Po otwarciu przechowywać w lodówce spożyć w ciągu 24h.
Data sheet
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Natura nuova s.p.a. consortile - societa' agricola, via vecchia albergone 19, 48012 bagnacavllo
- Kraj producenta
- Włochy
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)