PIECZYWO CHRUPKIE RYŻOWO-KUKURYDZIANE BEZGLUTENOWE BIO 200 g - FIORENTINI

You may also like
Description

SKŁADNIKI
mąka ryżowa*(50%), mąka kukurydziana*(49%), sól morska(*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1549 kJ / 365kcal
Tłuszcz: 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g;
Węglowodany: 80,1 g;
w tym cukry: 0,6 g;
Błonnik: 2,5 g;
Białko: 6,8 g;
Sól: 1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać sezam i soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA                         
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od działania promieni słonecznych.
 

Read moreShow less
Product Details
BP_7280

Data sheet

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Jest
Wegański
Tak
Producent - nazwa i adres
Fiorentini alimentari spa, strada del francese 156, 10156 torino
Kraj producenta
Włochy
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (deklaracja)
Bez glutenu (deklaracja)
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No products were found.

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in