plPolski enEnglish

CHRUPKI RYŻOWE Z SOCZEWICĄ I CIECIERZYCĄ BEZGLUTENOWE BIO 45 g - FIORENTINI

You may also like
Description

SKŁADNIKI
57% mąka ryżowa *, 32% mąka z soczewicy*, 4,5% mąka z ciecierzycy*, oleje roślinne* (kukurydza* i słonecznik*), sól morska, naturalny aromat* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

UWAGI
Bez glutenu, bez zawartości drożdży.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1633 kJ / 386 kcal
Tłuszcz: 5,3 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g;
Węglowodany: 70, g;
w tym cukry: 0,7 g;  
Błonnik: 13,0 g;                                                                                 
Białko: 13 g;
Sól: 1,7 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać mleko (łącznie z laktozą) i soję

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA                      
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, nie wystawiać na działanie promieni słonecznych

Read moreShow less
Product Details
BP_10661
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No products were found.

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in