Ekologiczne Chrupki ryżowe
SKŁADNIKI
57% mąka ryżowa *, 32% mąka z soczewicy*, 4,5% mąka z ciecierzycy*, oleje roślinne* (kukurydza* i słonecznik*), sól morska, naturalny aromat* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
UWAGI
Bez glutenu, bez zawartości drożdży.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1633 kJ / 386 kcal
Tłuszcz: 5,3 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g;
Węglowodany: 70, g;
w tym cukry: 0,7 g;
Błonnik: 13,0 g;
Białko: 13 g;
Sól: 1,7 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać mleko (łącznie z laktozą) i soję
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, nie wystawiać na działanie promieni słonecznych