SKŁADNIKI
dynia * (46%),
marchew * (14%), nasiona słonecznika *, olej słonecznikowy *, cebula * (7%),
syrop z agawy *, koncentrat soku z cytryny *, koncentrat soku pomarańczowego *,
skrobia ziemniaczana *, sól morska, biały ocet balsamiczny * (ocet winny biały*,
skoncentrowany moszcz winogronowy*), cebula w proszku *, imbir w
proszku * (0,5%), olej z pestek dyni * (0,5%), substancja
zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego *, gałka muszkatołowa *, kurkuma *
(*składnik ekologiczny)
OPIS
Gęsta pasta z
dynią i imbirem. Idealnie rozsmarowuje sie na pieczywie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 810 kJ / 196 kcal
Tłuszcz - 16,0 g
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,8 g
Węglowodany - 8,8 g
w tym cukry -
6,2 g
Błonnik - 2,2 g
Białko - 3,0 g
Sól - 1,5 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Po spożyciu przechowywać w
lodówce.