SKŁADNIKI
Olej słonecznikowy*, woda, nasiona słonecznika*,
czerwona papryka*, koncentrat pomidorowy* (6%), sok z cytryny z koncentratu*,
syrop z agawy*, bakłażan* (3%), cukinia* (3%), sól morska, ocet owocowy*,
białko z nasion słonecznika w proszku*, czosnek w proszku*, bazylia* (0,2%),
oregano* (0,2%), rozmaryn*, biały pieprz* (* składniki
ekologiczne)
OPIS
Gęsta pasta o
intensywnym smaku warzyw. Idealna do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 1525 kJ/369 kcal
Tłuszcz - 34
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,7 g
Węglowodany - 11 g
w
tym cukry - 5,5 g
Błonnik- 2,0 g
Białko - 3,6 g
Sól
- 1,6 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu i
spożyć jak najszybciej.
Data sheet
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Allos hof-manufaktur gmbh, hoerneckestrasse 39, 28217 bremen
- Kraj producenta
- Niemcy
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (deklaracja)
- Bez glutenu (deklaracja)