SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, woda, nasiona słonecznika*,
papryka czerwona*, przecier z pomidorów* 6%, sok cytrynowy z koncentratu*,
syrop z agawy*, bakłażan 3%, cukinia 3%, sól morska, ocet jabłkowy*,
sproszkowane białko z nasion słonecznika*, czosnek w proszku*, bazylia* 0,2%,
oregano* 0,2%, rozmaryn* 0,1%, pieprz biały* (* certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Pasta o intensywnym
smaku warzyw. Idealna do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1525 kJ / 369
kcal
Tłuszcz: 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7
g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 5,5 g
Błonnik: 2,0
g
Białko: 3,6 g
Sól: 1,6 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu
kilku dni.
Data sheet
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Allos hof-manufaktur gmbh, hoerneckestrasse 39, 28217 bremen
- Kraj producenta
- Niemcy
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (deklaracja)
- Bez glutenu (deklaracja)