SKŁADNIKI
skrobia
(kukurydziana*, ziemniaczana*), woda,mąka* (ryżowa*, kukurydziana*, jaglana*),
syrop ryżowy*, ole jsłonecznikowy*, sól morska, cukier trzcinowy*, łuska babki
płesznik*, emulgator: lecytyna słonecznikowa, substancja zagęszczająca:
hydroksypropylometyloceluloza, ekstrakt drożdżowy, substancja spulchniająca:
wodorowęglan sodu,wodorowęglan amonu, regulator kwasowości:
wodorotleneksodu (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Paluszki o długości 12
cm i średnicy 4mm. Złote, lekko błyszcząc przekąski o chrupiącej
teksturze.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1595kJ / 378 kcal
Tłuszcz: 8,6
g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 72,0 g
W tym
cukry: 8,4 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 2,1 g
Sól: 2,3 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu.