MIESZANKA DO PIECZENIA BROWNIE BEZGLUTENOWA BIO 400 g - BAUCK HOF

You may also like
Description

SKŁADNIKI
surowy cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana*, płatki gorzkiej czekolady* 15% (surowy cukier trzcinowy*, masa kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyna słonecznikowa*),  mąka ryżowa pełnoziarnista*, kakao w proszku* 8%, substancja zagęszczająca: mączka z chleba świętojańskiego*, sól morska, wanilia* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1663 kJ / 393 kcal
Tłuszcz: 5,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g
Węglowodany: 81 g
w tym cukry: 54 g
Błonnik: 4,4 g
Białko: 4,1 g
Sól: 0,19 g 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
CIASTO BROWNIE: Rozgrzać piekarnik do 175 stopni C. Zawartość opakowania wymieszać z 200 g miękkiego masła, 2 jajkami i 100 ml mleka, aby uzyskać gładką masę. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia (ok.  20 X 20 cm). Piec przez 25 minut. 
CIASTO WEGETARIAŃSKIE: Rozgrzać piekarnik do 175 stopni C. Zawartość opakowania wymieszać z 150 g miękkiej margaryny, 2 łyżeczkami mączki chleba chleba świętojańskiego lub mąki sojowej, 100 ml wody lub napoju sojowego, aby uzyskać gładką masę. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia (ok.  20 X 20 cm). Piec przez 25 minut. 

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać mleko (łącznie z laktozą).

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.


Read moreShow less
Product Details
BP_15752

Data sheet

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Jest
Wegański
Tak
Producent - nazwa i adres
Bauck gmbh, duhenweitz 4, 29571 rosche
Kraj producenta
Niemcy
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (deklaracja)
Bez glutenu (deklaracja)
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No products were found.

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in