SKŁADNIKI
ekologiczne
ogórki 51%, woda, ekologiczna cebula 8,5%, ekologiczny cukier trzcinowy,
ekologiczny ocet jabłkowy, ekologiczna kurkuma, ekologiczna papryka
chilli,naturalna sól kamienna kłodawska. (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Sałatka ogórkowa z
cebulą bezglutenowa BIO. Pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 185 kJ/44 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 9,7 g
w tym
cukry: 9,7 g
Białko: <0,5 g
Sól: 0,82 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym
miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48
godzin.
Data sheet
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Kowalewski spÓłka z ograniczoną odpowiedzialnością, stawiszcze 1 a, 98-200 sie
- Kraj producenta
- Polska
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (deklaracja)
- Bez glutenu (deklaracja)