SKŁADNIKI
imbir* (90 %),
cukier trzcinowy*, ocet ryżowy*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Można stosować zamiast
świeżego imbiru. Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 167 kJ/40 kcal
Tłuszcz - 0
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 10 g
w
tym cukry - 5,0 g
Białko - 0 g
Sól - 0,05
g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w
lodówce.
BP_20333
Data sheet
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Ginger people europe limited, 98 lancaster rd, newcastle-under-lyme, st5 1ds,
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)