SKŁADNIKI
kapusta
pekińska* 71 %, cebula*, koncentrat pomidorowy*, czosnek*, cukier trzcinowy*,
naturalna sól kamienna kłodawska, olej słonecznikowy*, imbir* 0,8 %, kurkuma*
0,2%, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, ziele angielskie*, liść laurowy*
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Sałatka warzywna
powstała w wyniku naturalnej fermentacji ekologicznej kapusty pekińskiej.
Produkt pasteryzowany
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 176 kJ/42 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,1 g
Węglowodany: 6,1 g
w tym
cukry: 6,1 g
Białko: 1,6 g
Sól: 1,3 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym
miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48
godzin
Data sheet
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Kowalewski spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, stawiszcze 1 a, 98-200 sieradz
- Kraj producenta
- Polska
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (deklaracja)
- Bez glutenu (deklaracja)