SKŁADNIKI
Mąka z
soczewicy* (*składnik ekologiczny)
OPIS
Mąka z soczewicy
doskonale nadaje się do zagęszczania dań mięsnych, warzyw i zup, do wypieku
ciasteczek, muffinów, panierowania czy przygotowywania ciast i
naleśników.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1457 kJ / 344 kcal
Tłuszcz: 1,3 g
W
tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 58 g
W tym cukry: 2,5
g
Białko: 24 g
Sól: 0,1 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Produkt może zawierać sezam.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do 25˚C i wilgotności
względnej do 70%.
Data sheet
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Pro-bio, spol. s r.o.,, lipova 40, 78832 starÉ město p. sněžn
- Kraj producenta
- Czechy
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (deklaracja)
- Bez glutenu (deklaracja)