SKŁADNIKI
orzechy
laskowe* (45%), cukier trzcinowy Rapadura*, cukier trzcinowy
Cristallino*, olej palmowy*, pełne mleko w proszku*,
odtłuszczone kakao w proszku* (4%), wanilia Bourbon*. *certyfikowany składnik
ekologiczny
OPIS
Krem orzechowo
- czekoladowy do smarowania pieczywa lub produkcji deserów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna 2494 kJ/600 kcal
Tłuszcz: 44 g;
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone: 10 g;
Węglowodany: 38 g;
w tym cukry: 35
g;
Błonnik: 5,2 g;
Białko: 10 g;
Sól: 0,1 g;
Witamina E: 13 mg
(108%**);
Wapń: 229 mg (29%**);
Magnez: 113 mg (30%**)
(**dzienna
referencyjna wartość spożycia)
INFORMACJA ALERGENNA
Może
zawierać inne orzechy, orzeszki ziemne, nasiona sezamu, łubin.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu.
Data sheet
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Producent - nazwa i adres
- Rapunzel naturkost gmbh, rapunzelstrabe 1, d-87764 legau
- Kraj producenta
- Niemcy
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)