POPCORN Z NIEBIESKIEJ KUKURYDZY Z MASŁEM SHEA I SOLĄ DO PRZYGOTOWANIA W MIKROFALÓWCE BIO 100 g - POPCROP

You may also like
Description

SKŁADNIKI
ziarno niebieskiej kukurydzy*, masło shea*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Włóż rozchyloną torebkę do kuchenki mikrofalowej umieszczając ją spodem do góry. Ustaw kuchenkę mikrofalową na maksimum, na 2-4 minuty, w zależności od mocy kuchenki. Przybliżone czasy: 800 W przez 2-3 minuty, 600 W przez 3-4 minuty. Posłuchaj odgłosu pękających ziaren - gdy będzie łyszalny w odstępach 1-2 sekund, kukurydza jest gotowa.

UWAGI
W zależności od posiadanej kuchenki mikrofalowej, jeśli duża ilość ziaren nie popękała, następną torebkę podgrzewaj kilka sekund dłużej. 
Ostożnie: produkt jest gorący, otwieraj torebkę ostrożnie ciągnąc po przzekątnej za rogi.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2011 kJ/482 kcal
Tłuszcz: 25,4 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,48 g;
Węglowodany: 48,7 g;
w tym cukry: 0,47 g;
Błonnik: 12,5 g
Białko: 8,4 g;
Sól: 0,785 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Read moreShow less
Product Details
BP_13670

Data sheet

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Jest
Wegański
Tak
Producent - nazwa i adres
Robert karabon jetting systems, chylońska 26, 81-064 gdynia
Kraj producenta
Polska
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (deklaracja)
Bez glutenu (deklaracja)
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No products were found.

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in